444 37 17 vize@dubaivize.com.tr 29 Ekim Cd. İstanbul Vizyonpark 3.Blok - Bahçelievler
 
  • screens

    Online Vize Sistemi Evraksız Başvuru

    • Pasaport
    • 1 adet fotoğraf
  • dubaituristikvizeform

    Turist Vizesi

    115$

    Prosedürlerden kurtulun. Yerinizden hiç hareket etmeden,

    48 Saat içerisinde vize sahibi olabilirsiniz.

  • vize danışmanı

    Ticari vizenizi riske atmayın!

    Kurumsal vize başvurularınız için, Dubaivize.com.tr vize danışmanları en hızlı ve kaliteli hizmeti sunmaktadır.

Dubai Vizesi

Dubai vizesi için belirlenen başvuru süreci hafta içi 09:00 ile 16:00 tarihlerini kapsamaktadır. Cuma ve Cumartesi günleri Birleşik Arap Emirlikleri için resmi tatil günleri olması nedeniyle işlemler geçersiz sayılmaktadır. Başvuruların sonuçlanması için belirlenen maksimum süre 48 saattir. 48 saatin ardından başvurular olumlu ya da olumsuz bir değerlendirme ile ziyaretçinin bilgilendirilmesini sağlamaktadır. Vizenin çıkmaması halinde belirtilen harç ücreti geri iade edilmemektedir. Vizenin onaylanması halinde belirtilen süre 29 gün olarak belirtilmiştir. 29 günlük kalış süresini aşan ziyaretçilere ceza yaptırımı uygulanmaktadır. Dubai için alınması gereken iki çeşit vize bulunmaktadır. Genellikle turistik amaçlı ziyaret eden yolcular için 29 günlük vize verilmektedir. Transit vizeler  96 saatlik süreçleri kapsamaktadır. Aktarmalı uçuşlar ve terminal değişikliklerinde geçerli olan bu vize, Birleşik Arap Emirlikleri vize işlemleri servisi tarafından verilebilmektedir.
Vize almak isteyen turistler,  www.dubaivize.com.tr olanaklarından faydalanabilmektedir. Başvuruyu internetten yapan adaylar için gerekli olan belgeler aşağıda belirtilmiştir;
– Vize başvuru formu
– 1 adet arka fonu beyaz biyometrik fotoğraf
Dubai vizesi için renkli halde taratılan pasaport örneği
– Ziyaretçi tarafından imzalanan ibraname belgesi
Ödemeler banka havalesi ya da kredi kartı yöntemi ile gerçekleştirilmektedir. 29 günlük kalkış süresinin aşılması durumunda Göçmen kapsamına alınan ziyaretçilere 3.000 USD değerinde ceza uygulanmaktadır. Dubai ziyaretini uzatmak isteyen turistler  Vatandaşlık ve Göçmen Bürosu’nu arayarak ek ücret ödemek karşılığında taleplerini iletebilmektedir. Günümüzde elektronik ortamda hazırlanan tüm vize işlemleri pasaporta işlenmektedir. Dubai’ye giriş öncesinde mail yolu ile iletilen vize ve pasaport, uygun kişilere teslim edildikten sonra uçuş işlemlerine başlanmaktadır.
18 yaşından küçük olan bireyler okul gezisi amacıyla vize başvurusunda bulunmaları halinde öğrenci belgelerini ilgili kurumlara iletmek zorundadır. Dubai’ye ziyaret etmek isteyen turistlerin Seyahat Sigortası alma yükümlülüğü bulunmamaktadır. Pasaportun geçerlilik süresi 6 aydır. 6 aylık süreçten az pasaportlar geçersiz sayılmaktadır. Vize başvurusu sırasında ziyaretçinin adına kayıtlı olan bir Birleşik Arap Emirlikleri vizesi yer almamalıdır. Daha önce ülkeyi ziyaret eden turistler 15 günden fazla kalmaları halinde yeni vize işlemlerine başlayabilmek için çıkış tarihinden itibaren 30 gün geçmiş olmasına dikkat etmelidir. İnternet ortamında mail yoluyla iletilen vize onay bilgilerinin ortalama işlem süreci 1 veya 3 gün olarak kabul edilmiştir. Dubai vizesi hakkında tüm soru ve sorunlarınız için vize danışmanlarımıza ulaşabilir ve destek alabilirsiniz.

Das erste Bonus Spiel auf den Spielautomaten – Casino Spiele